Παντοπωλείον, εδωδιμοπωλείον, κρεοπωλείον, οπωροπωλείον-κηπευτικά, εδώδιμα αποικιακά, εδώδιμα εντόπια. Οινοζυθεστιατόριον.
Πωλούνται και αγοράζονται άπαντα!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ;;; εδώ γελάμε!!!

Μεταφέροντας αποσπάσματα από το άρθρο ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ http://www.ellinonenosis.gr/2011-01-24-14-32-12/63--h-.html (διαβάστε όλο το άρθρο) και προσθέτοντας δικά μου σχόλια :


Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"
Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης, αλλά μια (ημι)αυτόνομη και πλήρως ελεγχόμενη περιοχή από τις Μεγάλες Δυνάμεις.



Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ως εκ τούτου, η σημαία δεν συμβόλιζε την ανεξάρτητη Κρήτη (όπως δυστυχώς, λανθασμένα πιστεύουν πολλοί και την αναρτούν με «υπερηφάνεια»), αλλά την υποταγή στην Οθωμανική Πύλη, καθώς το νησί εξακολουθούσε να αποτελεί εδαφικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Επιπλέον, η συγκεκριμένη σημαία, ουδέποτε αποτέλεσε αγωνιστικό λάβαρο ή επαναστατικό σύμβολο που καθιερώθηκε από τους Κρήτες, αλλά ήταν μια επινόηση των Μεγάλων Δυνάμεων και του Σουλτάνου

(το αστέρι μπήκε μετά από δική του απαίτηση).

Η σημαία λοιπόν της Κρητικής Πολιτείας, πέραν της όποιας ιστορικής σημασίας και παρουσίας της στην νεότερη ιστορία, δεν αποτελεί ένα σύμβολο το οποίο θα πρέπει να δημιουργεί «ρίγη» συγκίνησης και συναισθήματα «υπερηφάνιας», σε κανέναν Έλληνα και πολύ περισσότερο σε κανέναν Κρητικό.


(Η Μαλθακία σε μεγάλο βαθμό!)

Η σημαία αυτή φτιάχτηκε, στην προσπάθεια των μεγάλων δυνάμεων να "φάνε" από την μεγάλο ασθενή, την Οθωμανική αυτοκρατορία, που έσβηνε.
Έκαναν ημιαυτόνομη πολιτεία την Κρήτη γιατί δεν είχαν αποφασίσει ποιός θα την πάρει (¨Αγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί, Ρώσοι, Αυστρο-ουγγαροί;;; όλοι ήθελαν τον μεζέ).
Σαν άρχοντα έβαλαν τον πρίγκιπα Γεώργιο
,
δευτερότοκο γιό του βασιλιά Γεωργίου Α΄.
Εγώ πάντως, αν ήμουν Σουλτάνος, δεν θα άφηνα να μου πάρουν ένα κομμάτι γής, να μου βάλουν σημαία με σταυρό και ελληνικών συμφερόντων άρχοντα. Αλλά ας όψονται οι σφαλιάρες των μεγάλων δυνάμεων, που τότε σκέφτηκαν "ελληνικά", έστω κι απο λάθος.


Άρα: ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ να ζητούν την ανεξαρτησία, μερικοί ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΤΟΠΙΚΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ, που πέφτουν στα δίχτυα των μεγάλων πετρελαιάδων.
Δεν σκεφτόσαστε ανόητα πρόβατα και πλαστικές μαριονέτες των ΗΠΑ: ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ, που ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, από την Μεγαλόνησο μέχρι την Μακεδονία, από τα Επτάνησα μέχρι τον Σαγγάριο, για το χατήρι όλων των Ελλήνων;;;
Άδικα πέθαναν, τραυματίστηκαν, βασανίστηκαν και ταλαιπωρήθηκαν; Για να έρχεστε εσείς, αγράμματοι (έτσι σας κατάντησαν τα σχολεία των εκάστοτε προδοτικών κυβερνήσεων) και να σβήνετε όλον αυτόν τον Αγώνα ετών, τάχα για μιά ανεξάρτητη Κρήτη.
Αμμμ κατά καημένα Μανωλάκια μου... θα σας καθήσουν στο σβέρκο μετά οι 7 μεγάλες Αδελφές πετρελαιο-εταιρείες, και τότε να σας δώ τι θα κάνετε... όσα όπλα κι αν έχετε.

Κοιτάχτε να σοβαρευτείτε, να μελετήσετε την Ιστορία μας και την Ιστορία του Νησιού σας, να ρωτήσετε τους Γερόντους σας, να ρωτήσετε και όλους του συντοπίτες σας, τι τράβηξαν !

Ήδη βλέπετε τι χαμός γίνεται να μας φάνε τα κοιτάσματα που βρίσκονται στο Νησί σας, στο Καστελόριζο και την Κύπρο. Αυτοί και οι χαφιέδες τους σας βάζουν τέτοιες ιδέες, για να ταράξουν την συνοχή μας.
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
Η Ελλάδα είναι μία.
Στην Φλώρινα ή στην Ορεστιάδα δεν ζούν Κρητικοί;;;

Εχετε ανάγκη, μωρέ να είστε "ανεξάρτητοι"; Τότε, αφού είστε τα παλληκάρια της ελληνικής φυλής, ξεσηκωθείτε να "ανεξαρτητοποίσετε" όλη την Ελλάδα. Και μεις μαζί σας.
Να γλυτώσουμε από τα σκουλήκια που έχουν εισχωρήσει στην Πολιτική Ζωή μας, εδώ και 190 χρόνια, κρατώντας μας ραγιάδες στα ρουσφέτια τους και στα βρώμικα παιχνίδια τους.

Αυτά και ο θεός μαζί μας.
Ένας γέρος,
που οι ρίζες του κρατάνε από την Κεφαλλονιά των Επτανήσων, το Μοναστήρι των Σκοπίων, την Στεμνίτσα Αρκαδίας, την Σμύρνη της Ιωνίας και την Ιεράπετρα της Κρήτης.
Ποιάν έχω Πατρίδα;

Υ.Γ.
Ένας μπάρμπας μου, ονόματι Αποστόλης - θεός σχωρές' τον- σκωτώθηκε στην Οδυσσό, το 1919, σε ηλικιία 20 ετών, όταν ο Βενιζέλος έστειλε 2 μεραρχίες κατά της μπολσεβίκικης επαναστάσεως-έτσι ήθελαν οι Γάλλοι (χειμώνας γαρ... μην στείλετε τα παιδιά μας. Στείλτε τα κορόϊδα τους "γκρέκ".)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου